YAVUZ AKYAZICI PROJECT “TURKISH STANDARDS Vol. 3” MÜZİK MARKETLERDE

Yavuz Akyazıcı Project’in “Turkish Standards Vol. 3” albümü 
Esen Müzik etiketiyle müzik marketlerde ve tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.  Topluluğun vokalinde yepyeni bir isim, duru bir ses, Funda Akyazıcı yer alıyor.
Albümün ilk konseri ise 15 Ocak’ta Sainte Pulcherie’de.

Son yılların en popüler şarkılarını caz müziğine uyarlayarak kayıtlı Türk müziğinde yepyeni bir kulvar açan Yavuz Akyazıcı,üçüncü albümünde yine çok sevilen parçaların caz yorumlarını müzik severlerin beğenisine sunuyor. 

Yavuz Akyazıcı Project’in yepyeni vokalisti, duru sesi ve sıcak tınısıyla, Funda Akyazıcı. Küçük yaşta Türk müziği koro çalışmalarıyla başladığı müzik yolculuğuna caz müzik ile devam eden Funda Akyazıcı’ya gitarda Yavuz Akyazıcı, basta Enver Muhammedive davulda Derin Bayhaneşlik ediyor. 

Albümünilk konseri 15 Ocak 2019 Salıgünü, 1846’da kurulan muhteşem yapısıyla büyüleyici Sainte Pulcherie Fransız LisesiSalonu’nda saat 20:30’da. Konserin biletleri Biletix’te satışa sunuldu, ayrıca konser günü girişten alınabilir.Düzenlemelerini ve prodüktörlüğünü Yavuz Akyazıcı’nın üstlendiği Turkish Standards Vol.3 caz severlerin yanı sıra popüler müzik dinleyicilerine de ulaşmayı ve caz sevdirmeyi amaçlıyor. Sanatçı henüz caz müziğiyle tanışmamış olan tüm müzikseverleri bu çok özel projenin yeni şarkıları ile tanışmaya davet ediyor.

Etkinlik detayları için tıklayınız

Bilet satış: Biletix 
Etkinlik günü 17.00’den itibaren konser girişinde bilet satışı yapılacaktır.

Röpörtaj ve detaylı bilgi için iletişim : 
Saba Sümer
E-mailmail@sabasumer.com 
Telefon: 
0532 760 6743 

Albüm tanıtım videosu
Spotify:Turkish Standards, Vol. 3 by Yavuz Akyazıcı 

Yavuz Akyazıcı
Funda Akyazıcı
 

Leave your thought